Klippedag - igen!!

Ja min coverlocker står stadig stille. Efter at have snakket med Kjærgaard i Aalborg igen, købte jeg på deres anbefaling luft på dåse. Skulle så blæse maskinen godt igennem især i trådspændingsskiverne. Spænd gik jeg igang i formiddags. Blæste maskine godt igennem. Og lige lidt hjalp det. Den springer trådene!! Så den skal en tur til Aalborg til reparation. 


Så idag har jeg så klippet flere projekter! Og er begyndt at få styr på de ting som ligger klippet. Sikken en bunke efterhånden. 

Men 3 heldragter til Villads. For han mangler nattøj. 

 

Og så har jeg klippet 3 par fløjlsbukser til Alma. 


Hun mangler sådan lige pludselig. Og hun har et par lækre bukser som jeg syede for laaang tid siden. Og de sidder så fint. Dengang jeg syede dem var de alt  alt for store. Så de har ligget i skabet og ventet på at hun skulle vokse. Ja faktisk havde jeg glemt hvilket mønster jeg havde brugt. Så måtte lige igennem mine Ottobre-blade og mønstermapper. Og efter noget tids jagt, fandt jeg frem til at det er mønster nr 19 fra Ottobre 4/2012, med lidt andre og personlige detaljer. 

Og nu skal jeg have klippet et par sorte denimbukser til Alfred. Og et par til Villads. Der skal gule detaljer på. Den sorte denim er SÅ lækker og blød. Købt i den lokale stofkælder. 


Og når posten kommer med lidt stof til mig, kommer dette 


Det er købt på udsalg hos http://shop.xoeinding.dk/index.php?route=product/product&product_id=322. 

Og jeg har 2 drenge som ELSKER gule busser. Og når vi går til og fra vuggestue peger og råber de hver hang de ser een, og det er jo ret tit når vi bor midt i byen. Så der skal selvfølgelig syes bluser til dem. Og de får ens sæt, fordi det er hurtigt at få syet. Og de skal ikke have det på samtidig. 

Nå - jeg vil gribe min saks og min kaffekop igen og komme videre. Rigtig god søndag derude. 

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.