give away tid :o)

Jeg har længe tænkt at lave en lille give away her på bloggen for at fejre at jeg snart har haft min blog i 1 år. Her er mere stille end jeg troede her ville være. Og jeg vil gerne have spredt mit glade krea budskab længere ud i cyberspace. Måske I kan hjælpe mig på vej - kære trofaste læsere?

Idag sner det - skønne hvide snefnug hvirvler rundt udenfor. Lyser op i vintermørket. Så derfor - min første give away.

Den heldige faste læser som er tilmeldt bloggen, som bliver udtrukket den 7. februar, vinder en lækker jersey elefanthue efter mit mønster, syet op i stof, som matcher dit barns flyverdragt/vinterjakke. Og selvfølgelig en størrelse som passer barnets skønne hoved.

Fortsat god dag derude :o)
Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to give away tid :o)

  1. Ciao! Jeg pønser faktisk netop selv på det samme...og er i gang med at 'samle' en lille goodie-bag sammen til formålet. I mellemtiden har jeg netop tilmeldt mig din blog som fast læser via Bloglovin' (det er mig, der hedder 'Fri Fantasi' der). KH L

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.