guess what???

Yay!!! Jeg har fået liv i min coverlocker. I et sidste desperat forsøg på at få den til at køre, skiftede jeg sytråd til en anden farve - samme mærke. Og ja - så kørte den bare - fejlfrit! Virkelig underligt.

Og sådan en optur har jeg fejret ved at bruge mine aftener foran maskinparken. Har en del halv-færdigt tøj liggende, men noget er blevet færdigt.

Et par hurtige undertrøjebodyer til Villads - efter mit eget mønster.


Og 3 heldragter efter mønster fra Ottobre 1/2013. 


De 2 gule mangler knapper - og det er der en grund til. Jeg havde ellers købt 500 stk trykknapper i S&S , men måtte returnere dem, da de ikke duer. Fortalte personalet om mine problemer med deres knapper. Fik at vide de ikke kunne sættes i med prym-tangen. Fair nok, så jeg lovede at købe deres metal dims, til at banke med en hammer på, hvis knapperne virkede. Så forsøgte vi at sætte knapper i den multistribede heldragt. Det kunne vi godt, men knappen kunne ikke lukke ordentligt. Ingen af knapperne i posen var gode. Så chefen tog beslutningen om at tage knapperne af hylderne, og ringe til indkøbsafdelingen med det samme. Det er bare IKKE ok.

Så jeg har bestilt nogen farvede trykknapper hjem fra Thailand, via en sælger på Etsy, men der går nok nogle uger inden de er her - total æv.  

Heldigvis havde jeg nogle lyseblå trykknapper liggende, så jeg kunne færdiggøre lidt. Og Villads var begejstret, nyt nattøj og ny tandbørste!

Så nu kan jeg få færdiggjort en bunke tøj - som bare ligger og venter på det sidste. Og det er skønt! For ungerne vokser som ukrudt lige pt, og det kræver virkelig meget nyt tøj. Har en rigtig lang liste liggende, over de projekter som ligger klippet. Og ved godt hvad de kommende aftener skal bruges til.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.