færdiggørelse....

Nu hvor min coverlocker endelig kører igen, har jeg idag fået færdiggjort en masse projekter. Og det er så rart at begynde at kunne se sybordet lidt igen, under bunkerna af klippede projekter. Indimellem bollebagning og bleskift, har jeg fået lavet en stak elefanthuer. Og det må siges at være nødvendigt med huer, så mega koldt det er blevet. - brrrrr!!

  
En hue til hver af mine poder, 2 huer til min nevø på 4 år og 1 til min nevø på knap 3 måneder og så en hue til en af kreapigernes drenge, bare lige fordi. Og de er godt nok hurtigt syet, og har ligget halvfærdige i over en uge!

Og så kunne jeg få lagt den natkjole op, som strandede i 3 uger på sybordet, fordi coverlockeren strejkede. Og ja den natkjole er stor!! Syet str 116 efter Ottobre 6/2011. Alma drukner lidt i den, men skidt pyt - det er nattøj. Syede et par leggings dertil, efter et andet Ottobre-mønster. Og resterne af stoffet blev til 2 undertrøjer og et par hipsters. Igen Ottobremønstre.Men Alma var vist ligeglad med at kjolen var godt stor - hun var bare stolt over at måtte få natkjole hihi. Jeg har klippet 2 sæt mere, og næsten færdiggjort det ene, men kan godt se det ikke haster med det!

Og da ungerne var i bad gik det op for mig at Villads ingen rene undertrøjebodyer havde i skabet. På sybordet lå en næsten færdig een. Så mig hen og suse den igennem maskinerne og smække et par trykknapper i.


Og så havde den lille fyr pludselig en skøn body med maskiner på - til hans store fornøjelse.

Imorgen står den på krea-hygge hos en af kreapigerne. Nuj jeg glæder mig. Det er altid så hyggeligt når vi samles nogle stykker, og lader symaskiner, kaffekopper og stemmebåndene få frit løb i nogle timer. Så nu har jeg pakket en lille oppakning og 2 symaskiner.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to færdiggørelse....

 1. Sikke en dejlig produktion.
  Undertrøjerne, hvilket blad er de i?

  SvarSlet
 2. Undetrøjerne er et mønster fra Ottobre 1/2013. Super hurtig at sy på coverlockeren.

  SvarSlet
 3. Tak.
  Ja hvis bare man havde en coverlocker :)

  Undertrøjerne ligner ret meget de toppe fra Little Pieces som mine piger lever i :)

  Mvh Mette

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.