designernederdele i dukkestørrelse

På denne kolde mandag fik jeg endelig rejst mig fra sygesengen, efter at have ligget med influenza siden i onsdags. Rystende af kulde har jeg ligget under 2 dyner og knap nok kunnet tænke kreative tanker. For kort efter at have det svedende varmt og med smerter i samtlige muskler. Puha en led omgang! Godt farmor og farfar gerne ville have Alma og Alfred til hygger og weekend fra fredag-søndag, perfekt aflastning til mig "kun" at have Villads at hygge om herhjemme.

Men idag blev dagen hvor Alma nu er puttet i seng uden natble og med lovning på en lille ting når hun står op imorgen tidlig og ikke har tisset i sengen. Det har vel længe været muligt at tage den natble væk, men forældrene skal vel også lige have tid og overskud til at tackle eventuelle uheld. Så jeg måtte jo som lovet igang ved symaskinerne og lave en lille ting. Det blev til 2 små solnederdele til dukken. Begge syet i små designerstofrester, tilføjet rib i taljen og kantbånd forneden.
 

 
Dukken som Alma ellers ikke har gidet ret meget indtil nu, er blevet SÅ populær siden jeg syede tøj til den i sidste uge, at den nu skal med i seng og sove, og skulle med på weekend hos farmor og farfar. Jo jo hjemmesyet har åbenbart STOR betydning, også selvom det er dukken der modtager. Så nu krydser jeg fingre for en tør seng og en stolt pige imorgen tidlig!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.