kældershopping - ups

Idag skulle jeg lige et smut i den lokale stof shops kælder for at shoppe materialer til 2 prinsessekjoler, som jeg har lovet at sy til Almas børnehave - og købe mønsterpapir. Kælderen er til tider en guldgrube af skønne materialer til fabelagtige priser - nemlig fast pris på 39kr/m uanset førpris! Og det er jeg rigtig stor fan af. Og jeg fik købt satin, tyl og lynlåse til de 2 kjoler.

Nå men jeg fandt så 2 skønne blomstrede babyfløjl, en med petroleumsfarvet baggrund og orange/røde blomster, og en med sort baggrund og lilla/turkis/grønne blomster - som der lige måtte lidt med hjem af til kjoler til Alma. Jeg skulle ellers ikke have noget - udover mønsterpapir, som jeg så forøvringt kom hjem uden!

 
Men ingen skade sket, for senere skulle jeg derover igen med Nina - for jeg skulle hjælpe hende med at finde stof. Og vi ledte i kælderen og fandt igen mange lækre sager - og ups denne gang fik jeg en lækker lys grå fløjl og en sart lilla fløjl men derfra - og mønsterpapiret! Det kan godt betale sig at kigge ned i kælderen med jævne mellemrum, da de ofte putter nyere stoffer derned. Og der kan virkelig findes lækkerier og gode basisstoffer.Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.