overflod?

Ja jeg er blevet i tvivl om jeg har for meget stof? Meeen altså, kan man have for meget stof på lager når man som jeg, har 3 små smuksakker at sy til? Jeg tror det ikke! Bilder ihvertfald mig selv ind at det hele er en nødvendighed!

Men da mængden af stof ligesom har taget lidt overhånd i vores stue (for at sige det mildt) i form af bæreposer overalt, kørte min skønne mand af eget initiativ et smut i Ikea igår og købte endnu et skab til mig. Og det er så skab nr 3! Så i aften står den  forhåbentlig på samling af skab - så jeg kan rydde op. Og jeg har allerede brugt det meste af formiddagen på at folde stof, så det er klar til at blive fyldt i skabet. Glæder mig til at få det fulde overblik over al den nye lækre jersey.

Og imens jeg foldede stof fik jeg lige planlagt 10-20 nye syprojekter inde i hovedet. Ideerne bobler frem når jeg lige ser stoffet og kan forestille mig hvad der skal blive ud af det.

Nå men må hellere hen og folde lidt mere stof...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.