mønstre i laaaange baner

Puha - nu har jeg i flere dage tegnet mønstre og tegnet mønstre, og det er altså bare SÅ kedeligt! Har fået tegnet op til en lang liste af kommende projekter, kan i flæng nævne:

  • sommerfrakke til Alma
  • bikerjakke til Alfred
  • kjole til Alma
  • hipsters til Alma
Jeg skal have tegnet mange flere mønstre af bl.a. nattøj til Alfred, en fed trøje til Alfred, en kjole til Alma og og og.. Puha alle de projeker - jeg mangler måske lidt timer i døgnet hihi. Men nu skal det sure mønster arbejde altså lige overståes - så jeg kan komme til det sjove, nemlig udvælgelse af stof!

Og så kom søde Nina lige forbi med en hel pose fyldt med mønstre og stikkeopskrifter til dukker, som jeg måtte låne weekenden over. Og så fik jeg travlt. Har nu tegnet mønstre op og klippet ud til mange forskellige ting til Baby born, sweet baby soft og lille chou chou dukke. Og krisen indtraf da jeg løb tør for mønsterpapir!!! Ej men altså, så træls. Så det sidste måtte tegnes op på bagepapir. Men nu har jeg et ringbind næsten fyldt med mønstre til dukkerne, og mine stofrester kan også få ben at gå på. Og Alma bliver lykkelig over at hende og dukken kan have matchende tøj.

Desuden faldt jeg over en del strik til Baby born - og overvejer lidt om jeg lige skal få gemt et par af strikkeopskrifterne også. For så kan jeg jo - hvis jeg lyster - også lige strikke lidt.

Og imorgen skal det købes mere mønsterpapir!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.