krea er en ordenssag

Så fik vi samlet det nye skab - og flyttet lamper og gjort klar til at alle mine stoffer kunne foldes fint og puttes på plads. Alma havde glædet sig til at hjælpe og spurgte allerede igår efter hvornår hun måtte være med. Så idag har hun en fridag fra børnehave og hele formiddagen er så gået med at få styr på bunker og atter bunker af stof. Og skabene bugner af krea nu!

 
2 skabe er fyldt med stof fra top til bund og mine 3 symaskiner står klar! Det kribler i fingrene for at komme igang.
 
 
Endnu et skab med mine mønstre, stof, krea til børnene mm. Og ja lidt rod, men jeg kan jo ikke have helt styr på det hele.

Jeg mangler bare et system til alle de ribstrimler jeg har skåret, som jeg bruger på coverlockeren. Men det skal jeg lige have fintænkt. Og så skal jeg have et bedre system til mine mønstrede bånd, satinbånd osv. Men kommer tid kommer råd.

Og jeg fik næsten plads til det hele - nu har jeg "kun" en enkelt plastickasse fyldt med alle de projekter jeg har gang i og så garn. Er faktisk lidt stolt af at Alma og jeg har foldet det så fint.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

8 Responses to krea er en ordenssag

 1. Uh er lige starter på samme projekt med at folde mit stof :)
  Ang. rib, så har jeg det i gennemsigtige poser, pænt i et par kasser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også mit rib liggende i 4 liters poser. Overvejer om det er fint bare at putte poserne i en klodskasse inde i skabet - så har det da en plads.

   Slet
 2. Hvor fedt er det ikke lige, jeg er total misundelig på al dit fine stof :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ser fint ud nu det er stoppet ind i skabene hihi. Og jeg har bare SÅ mange ideer nu så ved knap nok hvor jeg skal begynde hihi

   Slet
 3. Wow det ser godt ud
  Hvilket skab er det ? Det ser virkelig rummeligt ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Skabene er faktum køkkenskabe fra Ikea. De er nemlig ikke så dybe så der er spildplads bagved. Og det passer perfakt når man folder sig stof ordentligt og bukker det på midten så der kommer en "ryg" udad på det.

   Slet
 4. Det ligner jo PARADIS :-))))

  SvarSlet
 5. Det ER skønt at have et dejligt lager at tage fra når krealysten melder sig :o)

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.