nye tider - nye tiltag

Så skete det - jeg har besluttet mig for at lave en blog. En blog om kreative sysler, livet som mor til 3 svesker, livet som gift kone til en kreativ fotograf. Om de små og store ting som livet byder på.

Jeg er en kreativ sjæl med hang til bløde stoffer som elsker at sy. Jeg har en omfattende symaskinpark og et stoflager uden lige. Og det kan være udfordrende at få vores 3-værelses lejlighed til at rumme alt dette. Men hvor der er hjerterum er der husrum. Og heldigvis elsker ungerne (Alma på 3år, Alfred på 1 år og Villads på 7 måneder) at hjælpe til med at være kreative - både med mel og gær i køkkenet og saks, stoffer og sytråd i stuen.

Men nu er blogget skudt igang. Skal nok få fyldt op med de DIY - Do It Yourselfs jeg har liggende. Masser af billeder af mine tidligere kreationer og fremover fylde på med kreative indspark fra min hånd.


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to nye tider - nye tiltag

 1. Velkommen til i blogland. Jeg glæder mig til at følge dig og se dine nye kreationer. Du er jo knalddygtig :)

  MVH
  Mette
  (spjaer fra bx)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Mette - jeg er pænt spændt på at få sparket bloggen igang. Synes den har manglet som en del af mit kreative univers

   Slet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.