Fastelavn er mit navn...

Og så blev det dagen hvor både børnehaven og vuggestuen holder fastelavn. Og jeg har 100% selv bestemt hvad udklædningen skulle bestå af i år, for Alma kunne ikke komme med noget konkret da det var tid til at komme igang med udklædningen og Alfred og Villads forstår det ikke helt endnu. Senere hen er Alma dog blevet af den overbevisning at hun skulle være spiderman.

Men til Alma har jeg syet en ny prinsessekjole med tilhørende taske

 
 
Alma var rigtig stolt over tasken og det faktum at jeg igår gav hende orange neglelak på. Og da jeg havde forklaret at spiderman ikke har en fin taske til ting var det ok hun skulle være prinsesse. Hun strålede hele vejen til børnehave - også selvom hun faldt og slog 2 store slidmærker på skørtet på vejen :o(
 
Alfred er i et jokerkostume, bestående af hat, vest og posebukser. Udklædningen var den Alma havde på for 2 år siden, og han har selv fundet den på værelset og rendt rundt klædt ud herhjemme i flere måneder - så oplagt valg:
 
 
Alfred var bare SÅ stolt her til morgen og ville rigtig gerne fotograferes - så meget at han hele tiden løb hen til kameraet for at se billederne og de derfor blev uskarpe.
 
Og Villads havde jeg egentlig bestemt ikke skulle klædes ud. Men i et øjeblikt overskud syede jeg en smølfehue til ham og fik indkøbt hvide strømpebukser og fandt en blå bluse i skabet. Så en lynhurtig smølf så dagens lys:
 
 
Og Villads kan ikke rigtig sidde endnu, derfor den fremad lænede stil af min lille smølf.
 
Og så til sidst lige kaosbilleder, hvor jeg forsøgte at fange alle 3 unger på samme billede - en nærmest umulig opgave!
 
 
Nu er jeg ret spændt på at hente dem i eftermiddag og høre om de har haft en god dag med tøndeslagning, boller mm
 
 
 
 

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Fastelavn er mit navn...

 1. Hvor er de fine - kan huske jokersættet fra BX for, ja det må jo så være to år siden :) og så stor og smuk prinsessen er :) Og den lille smølf der, han er da bare for skøn <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og hvor sjovt du kan huske jokersættet fra BX. Jeg kan bare ikke lige genkende dit navn? hihi. Er så dårlig til IRL navne, er næsten bedre til brugernavne.

   Og min lille smølf er så skøn altså.

   Slet
 2. Hvor er det bare gennemført, jeg husker også jokersættet fra bx. Du laver de skønneste ting, så glæder mig til at følge med her også

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.