2 x nattøj

I formiddags dumpede det nyeste ottobreblad ind af døren. Jeg bryggede mig en vaniljelatte og nød at bladre det igennem. Lækre ting som skal prøves. Og en halv times afslapning.


Villads og Alfred mangler også nattøj. Og til en super hyggeligt krea-hygge-dag i søndags, fik jeg startet på en helt masse projekter, uden at nogen af dem er blevet færdige endnu. Men her til aften, midt i ulvetime og flæskestegs-stegning fik jeg lige syet nattøj færdig til dem.

En lækker heldragt med skyer til Villads efter mønster i ottobre 1/2013 str 86


Og nattøj til Alfred efter ottobre 6/2011 i str 98.


Og så har jeg nu lavet en liste over de ting jeg har startet på - både hæklet legemad, nystatede syprojekter og UFO'er som har ligget længere tid end godt er.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to 2 x nattøj

  1. Så fine sæt, må vist også i gang, Milas mangler desperart natbukser, de stumper allesammen :(
    KH Micha

    SvarSlet
  2. Tak søde..

    Jamen jeg synes måske heller ikke nattøj er det fedeste at sy. Men mine unger bruger det jo, og så kan de lige så godt få noget jeg synes er lækkert og smart, end noget købt. Når nu jeg kan sy det selv.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.