prototype vol II

Så fik jeg justeret lidt mere på buksemønstret til Villads, og syet et par lækre bredriflede fløjlsbukser i en lækker bomulds/polyester fløjl mix fra den lokale stofkælder. Denne gang satte jeg flere detaljer på - og de blev SÅ fine. Her er prototype vol II:


De er lagt dobbelt op, så de hurtigt kan lægges en tand ned ved blot at pille en enkelt stikning op, når den lille fyr vokser sig lidt højere, for de er godt brede og burde passe længere i bredden end længden.

Og så har jeg nu idag - dagen før - fået styr på ungernes tøj til  mormor og morfars 2x60 års fødselsdag imorgen. Jeg er jo i god tid.


Og hold nu op jeg glæder mig til at putte ungerne i det her tøj imorgen!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.