endnu en bilbluse

Ja det er bare som om at mine drenge ikke kan få bluser og body'er nok med biler på! Eller også er det fordi jeg har fået fingre i endnu en rigtig lækker jersey med biler og bare liiiige må suse endnu en bluse igennem maskinerne. Ungerne sover og manden er på arbejde - og så kan jeg lige så godt nyde en stille aften i selskab med snurrende symaskiner. Og om lidt en hjemmebrygge kaffe latte med vaniljesirup.

Nå men her er Alfreds nye bluse - og han har stået og kigget på stoffet i bunkerne og fortalt mig en del gange at "det der er biler mor - se!! Lige der er en rød, og en grøn, og og og...". God min dreng - du får endnu en bluse, mor kan jo ikke lade være vel??


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.