3 pink stjerner

Nu har jeg igen haft yndlingsbladet fra Ottobre i brug - nemlig 4/2012. Et virkeligt godt blad spræng fyldt med lækre mønstre. Og jeg lavede lidt om på mønstret på den lækre kjole jeg før har haft syet til Alma, fordi jeg forlængede bærestykket med 5 cm og ærmerne med 2 cm og så har jeg sat brede ribkanter på, ligesom halsåbningen er med bred rib.

Og det er der kommet denne dyb lilla stjernekjole ud af:


Den er oveni pyntet med 3 pink stjerner som matcher ribben. Og nu er der kun at afvente Almas reaktion på kjolen, som jeg har købt pink matchende strømpebukser til. Mon hun vil have det på til mormor og morfars 2x60-års fødselsdag på lørdag?

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.