kastanje-hygge

På denne regnvåde efterårsdag har Alma, Alfred og jeg hygget med at lave edderkoppespind med kastanjer. Kastanjerne samlede vi i parken igår, imens vi nød det helt fantastiske solskin. Vi legede en masse på legepladsen og fik brændt krudt af.

Og nu fik jeg så fundet garn, tændstikker og kastanjerne frem og udfordret Alma og Alfred. Og indrømmer blankt det nok mest er mig der har lavet dem, men de har hygget sig og synes de er SÅ flotte. Det er nogle gange de helt små ting der skal til.
Dejligt med lidt efterårs-krea sammen med dem. Nu vil jeg se om jeg kan finde på lidt andre ting vi kan lave med de smukke kastanjer.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.