kreahygge med snotboblen

Dagens plan røg lidt i vasken da Villads startede dagen med snot og gråd :o( Og så sadler man jo bare om. Den lille basse tuller idag roligt rundt herhjemme med blussende kinder og snotnæse. Og så hygger vi bare så godt vi nu kan, ham og jeg. Dvs mor her klipper kommende kreaprojekter, imens Villads sidder med ved bordet og putter raslende kugler i bøtter og hviner højlydt når han taber dem, så jeg må samle op. Men han er ikke på toppen, og jeg håber på han tager en lang og solid middagslur!


Men lidt projekter er nu klippet og ligger pakket i poser og klar til syning. Jeg er igang med at klippe en stak, som så kan ryge igennem maskinerne, ved en forhåbentlig kommende kreadag. Og der skal klippes lidt mere - for jeg er jo optimist og tror på at jeg kan nå at sy meget!

Udenfor skinner solen og bladene på træerne skinner smukt imod den blå himmel i røde, gule og brune nuancer - det er vidunderligt vejr! Jeg elsker efteråret med de fantastiske farver, de lidt kolde morgener hvor man begynder at påtænke hansker, men endnu ikke helt har brug for dem. Og at jeg stadig kan være heldig at kunne sidde i en stol i haven, med en varm kop kaffe og nyde solens varmende stråler i ansigtet.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.