baggyhue og barselsgave

På denne sløve lørdag synes jeg at Alfred skulle have en baggyhue som matcher hans TTH-jakke. Stoffet lå klar, indkøbt til formålet - og ja selve huen tager ikke mange minutter at lave. Så jeg fik lavet denne fine brune baggyhue med hvide stjerner - der er præcis som mønstret på hans jakke. Og den blev taget godt imod - han ELSKER baggyhuer! Hvordan en knap 2-årig allerede kan have så stor mening om sin påklædning er mig lidt en gåde.

 
Og en af mine veninder har født sin længe ventede datter igår. Og jeg har idag gjort denne lille gave klar til afsendendelse. Et lille sæt bestående af blomstrede baggybukser og en lilla idaT body i str 56 til den lille smuksak.
 
 
Og et ugle-hyggelige-tøse-dynebetræk.
 
 
Glæder mig til at få sendt afsted til dem. Det er så hyggeligt at sy i de helt små størrelser.
 

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.