stativ - kasket - stakit

Ja kan I ikke huske det det ord-volapyk hvor man skal sige stativ - kasket - stakit så hurtigt man kan mange gange efter hinanden? Puha det giver knuder på tungen.

Nå med masser af lækre kasketter har set dagens lys herhjemme. Jeg købte denne opskrift klik klik på etsy og så gik jeg lidt amok - for ja de er enkle at lave og hurtigt igennem maskinerne. Sjove og vidt forskellige i udtryk alt efter farvesammensætningen. Desuden er de vendbare, så der er dobbelt så mange forskellige kasketter end syet - skønt! Jeg kan ikke helt finde ud af at få dem foldet så de ligner det der newsboy cap look, men måske det er fordi jeg ikke har stivet dem af andet end i skyggen. Har fulgt vejledningen til punkt og prikke - så overvejer at skrive en mail til ophavskvinden og høre hvad jeg gør galt.

Men her kommer lige en stribe fotos:


Til Villads har jeg syet str XS - og de passer perfekt til hovedomfang 45cm. Dette er en camouflage farvet kasket, som blot er brun indeni.


Og endnu en i str XS. Græsgrøn fløjl på den ene side og traktorstof på den anden side. Og han var faktisk overhovedet ikke træt af at have en kasket på - hvilket overraskede mig meget.


Til Alfred har jeg syet str S som passer super til hovedomfang 48cm. En camouflage farvet en til ham også, magen til Villads'. Og en i brun fløjl og knald orange lagenlærred. Alfred ser lidt mat ud, og ja han har halsbetændelse så var heller ikke meget for at stå model.


Og endnu en i str S - i turkis fløjl og modsat turkis stjernestof. Og den ville han rent faktisk gerne have på!

Til Alma har jeg syet str M. - og den er lidt stor i det, men str S var for lille. Hun måler 50cm i hovedomfang.


En dejlig sommerfrisk kasket med knald orange fløjl på den ene side og flower power på den anden side.


En med chokoladebrun fløjl på den ene side og orange what a hoot stof på den anden side.


Og en stjernekasket i rød på den ene side og knald pink på den anden side - tror det er farvoritten, selvom hun er rigtig glad for dem alle 3.

Nu drømmer jeg så om at købe sådan nogle knapper til at betrække med stof - og værktøjet til at gøre det med - så der kan sættes super flotte knapper på toppen også.

Ved symaskinen ligger der den sidste kasket i denne omgang - men den har jeg ikke nået at sy endnu. Den kommer på bloggen en anden dag.


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.