stribet omsyning

Jeg havde et "voksi" betræk liggende fra da Alma var lille og sov i barnevogn. Havde ikke nænnet at skille mig af med det, da jeg synes det stribede stof var så fint. Men nu skulle den syes om til noget brugbart i stedet for bare at ligge og fylde.

 
Så noget af det stribede stof er nu omdannet til bukser til Alma (der er heldigvis mere stof tilbage). Har tilpasset onion 20022 mønstret til min slanke sveske. Så det er syet str 98 i numsen og 116 i benlængden for at få godt med pos og noget at vokse i.
 
 
Og selvfølgelig skulle hendes dukke også lige have et par så de kan matche. Og hun blev meget glad da jeg havde hentet hende i børnehave og hun måtte få dem på med det samme. Og de sidder SÅ godt på hende, så jeg kan godt sy flere par efter samme hjemmetegnede mønster. Skønt når det sidder pænt på hende. Og lige pt er hun ikke fan af jeans eller andre bukser med knapper, så må hellere få syet flere bukser, eftersom alle andre par stumper på hende.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.