stjernebluse og træt dreng

Jeg klippede i slutningen af januar en hættebluse til Alma, som så bare har ligget og ventet på at blive syet. Og jeg fik endelig taget mig sammen igår aftes og suste den igennem maskinerne på ingen tid. Det er altså en leg når man er så heldig som jeg at have en coverlocker til at klare ribkanterne med, og overlockeren til at sy sammen med. Det er virkelig begrænset hvad den almindelige symaskine bliver brugt til i forbindelse med jerseyprojekterne herhjemme.

Blusen er en hjemmebikset udgave af en bluse fra ottobre 4/2012, hvor jeg har lavet halsåbningen anderledes og derved undgår lynlås. Og desuden er den længere og med rynkede sidesømme. Mønstret er slimline og sidder SÅ godt på Alma.

 
 
En glad Alma, her til morgen som dog ikke rigtig gad have taget billeder hihi. Jeg kan godt li' når jeg engang imellem syr ribkant i bunden af bluserne, så de slutter tæt til numsen og ikke så let trækker op.
 
Og så lige et billede af en glad Alfred i hans nye nattøj som han fik i fødselsdagsgave.
 
 
Jeg må indse han virkelig har korte ben hihi. Syede sættet str 92 direkte efter mønstret. Og selvom bukserne bliver trukket godt op, så er de altså for lange - der er noget at vokse i. Til gengæld passer blusen kun lige præcis i ærmelængden - så han må have lange arme. Men må sy et sæt mere, som jeg så kan tilpasse ham lidt bedre. Og skidt pyt, det er bare nattøj.
 
Og den trætte dreng gået omkuld i det nye sengetøj ovenpå en skøn fødselsdag igår.
 
 
Han blev rigtig glad for de hjemmesyede ting og igen idag snakkede han om bilerne på sengetøjet da han blev puttet i seng.
 
Og han har gået rundt med dukken i armene og sørget for at give den sutten og få hjælp til at give den baggyhuen på igen, når den var faldet af.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to stjernebluse og træt dreng

 1. Tillykke med din lille basse, hvor er han bare sød. Lyder til at han han havde en skøn dag. Hvor er det nogle fede ting ungerne har fået. Er vild med stjerneblusen.

  SvarSlet
 2. tak - han havde nogle dejlige dage og fik masser af skønne gaver.
  Jeg er også blevet ret glad for stjerneblusen, det er ihvertfald ikke den sidste af den slags Alma får på.

  SvarSlet
 3. Tillykke med ham :-*
  Så fine gaver han fik.

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.