fødselsdagsgaver

Så nåede jeg det alligevel! Hvorfor er det at jeg ALTID sidder i sidste øjeblik og skal sy de gaver mine unger skal have i gave? Nå men imorgen står hele dagen på fejring af Alfred sammen med familien, så gaverne skulle være færdige idag.

Jeg har lige krydret dukketøjet med en baggyhue - da Alfred elsker sine egne huer. Og hvorfor skal dukken ikke være lige så smart som han selv er? Så jeg hjemmebiksede lige en.Og dukken ER smart i sådan en hue - og ja hele sættet hvis jeg selv skal sige det. Er godt nok spændt på hvad Alfred siger til at få sin egen dukke.
 
Jeg fik også lige syet et sæt nattøj. Faldt nemlig over et smart sæt i ottobre 6/2011 (mønster nr 34 og 35) som bare MÅTTE testes af. Og det er der kommet et lækkert flodhestesæt ud af.
 
 
Lige en lille detalje ved ribkanten på buksebenene
 

Sættet er syet str 92 - så det er nok lige til den store side. Er spændt på hvordan det sidder på ham, for det var ok hurtigt at sy. Og jeg synes at nu han fylder 2 år, så kan han godt få alm. nattøj fremfor heldragter.

Og når nu han får nyt nattøj, ja så skal der da også nyt sengelinned til. Og den bilglade dreng får selvfølgelig et sæt med McQueen. Og der er sat røde KAM knapper i, som en lille ekstra detalje.

 
Så nu kan det godt blive mandag, så min lille sveske kan vågne op til sin 2-års fødselsdag.Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.