stjerner og biler

Alfred har snart 2-års fødselsdag og jeg har fået syet et sæt fødselsdagstøj til ham. Han elsker biler, så selvfølgelig skal der være biler på tøjet på sådan en speciel dag.

 
Et par grå fløjlsbukser str 92 med turkis opsmøg og turkise stikninger. Har tilføjet nogle bæltestropper og der er selvfølgelig falsk gylp. Der er også turkis stjernestof indeni lommerne. Mønstret er fra ottobre 4/2009.
 
 
En bluse str 92 fyldt med lækre biler og stjerner. Jeg har selv tilføjet lange ærmer. Det eneste jeg er lidt træt af er at jeg valgte løsningen med ribkant på de korte ærmer - det var besværligt at sy pænt. Mønstret er fra ottobre 3/2012.
 
Alfred får en drengedukke i fødselsdagsgave af sin mormor og morfar. Så jeg har selvfølgelig syet et sæt tøj til dukken også - så de kan matche lidt.
 
 
Overvejer om jeg skal sy et baggyhue i turkis til både Alfred og dukken også, men nu må jeg lige som om jeg når det, da jeg har lidt andre kreative ideer i ærmet som også gerne skulle nå at blive ført ud i livet. Det er bare som om der er for få timer i døgnet til at være kreativ.
 
 

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to stjerner og biler

  1. Hold op hvor laver du altså bare mange skønne ting. Han og dukken bliver da smækre.

    SvarSlet
  2. tak - og ja jeg håber at tøjet til dukken falder i god jord. Og jeg har indset jeg må lave en baggyhue til dukken, da Alfred virkelig går op i div detaljer hihi.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.