mini cupcakes

I denne weekend er jeg alene på skansen med alle 3 børn. Og her til formiddag brugte Alma, Alfred og jeg tiden i køkkenet, imens Villads sov formiddagslur udenfor i barnevognen. Vi har bagt boller og cupcakes. Da de ikke selv kan spise store cupcakes bagte vi også nogle bitte små nogen, som er lige til at hapse for dem. Der er ikke meget mere end en mundfuld i sådan en. Opskriften på standard cupcakes er taget fra Amos store fødselsdags-bagebog. Jeg er nemlig overhovedet ikke ferm til sådan noget bagning, så det skal være meget enkelt.

Og nu har Alma og jeg så pyntet dem med lilla vaniljefrosting og krymmel - så bliver det vist ikke mere tøset end det hihi.

 
Så er det bare at vente på at Alfred vågner fra sin lur så vi kan smage - Alma er meget utålmodig hihi.

Jeg satser så på at der bliver ro til at jeg kan sy en del småprojekter ved maskinerne, når ungerne er blevet forkælet med de små kager - mon det lykkes? Jeg tvivler, men så må vi bygge togbane i stedet for.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.