fed guitar

I mine gemmer har disse bukser længe ligget og ventet på at Alfred blev stor nok til at kunne passe dem - og så var jeg tæt på at glemme de lå der - ups! Men nu er de fundet frem og passer perfekt.

Et par onion 22'er bukser med sidebue i hjemmetegnet str 80-92. Fede guitarer indrammet af matchende tittekant.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to fed guitar

 1. Wow hvor er de skønne Maj-britt. Du laver de skønneste ting. De er super seje de her bukser.

  Hvilke mønstre bruger du når du syr børnetøj?

  Ann fra BX

  SvarSlet
 2. Tak for de søde ord :o)

  Jamen jeg bruger pt primært mønstre fra ottobre, onion, homemade (stof200) og så hjemmetegnede. Det giver mig et godt mix af det jeg skal bruge. Jeg forsøger så vidt muligt at huske at skrive ved hver ting jeg viser, hvilket mønster det drejer sig om. Så det er nemmere at lade sig inspirere og selv finde mønstrene. Ottobrebladene kan jo lånes på biblioteket. Jeg har abonnement på det og er SÅ glad for at det kommer i min postkasse med jævne mellemrum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for svar ;o) Jeg er helt grøn, så prøver mig stille og roligt frem. Kan du anbefale mønstre til store børn? Min datter bruger 140/146, selvom hun kun er 7½ år. Overvejer at sy nattøj til hende, men er sådan i tvivl om det kan betale sig.

   Tak for masser af skøn inspiration

   Slet
 3. Jeg har ikke selv syet i så store størrelser endnu. Men der er lækre mønstre i ottobrebladene. I ottobre 6/2011 er der en fin natkjole som Alma skal have - den mener jeg går helt op i de større størrelser.

  Og ellers er onions mønstre og homemade lige til at gå til - der er ikke for mange ben i dem, selvom du ikke har den store erfaring. Det er bare at kaste sig ud i det.

  Mht om det kan betale sig at sy - så generelt ja, især hvis man køber stof på tilbud mm og elsker at tøjet er unikt, syet så det passer ens barns facon osv. Men det ER dyrt i tråd, stof, detaljer mm at sy. Jeg synes bare kvaliteten af det jeg selv syr er rigtig god.

  SvarSlet
 4. Tusind tak, tror da lige jeg skal på biblioteket. Tænkte egentlig mest på om det ville kunne betale sig at sy nattøj til hende selv. Men kan ikke rigtigt finde nattøj til hende, udover natkjoler.

  Jeg har arvet symaskine, overlocker og masser af tråd, sy dimser og også lidt stof efter min mor. Har også selv været ude og købe lidt stof og har fået syet et par twist nederdele og en make-up pung. Skal bare have gang i nogle mønstre og så en masse erfaring ;O) Men øvelse gør jo som bekendt mester - med tiden ;o)

  Tusind tak for dine brugbare svar :o)

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.