kaniner på spring

Jeg har i et stykke tid søgt efter et godt mønster på en pigeundertrøje som er slimline og lang i kroppen, men uden held. Så her i formiddags tegnede jeg selv et undertrøjemønster. Og i ottobre 6/2010 er der et mønster på hipsters, som jeg dog straks tegnede lidt om på, uden af have prøvet det af først. Jeg tegnede linningen med i mønstret, i stedet for at den skulle sættes på seperat = færre syninger. Og bestemte mig for at sætte ribkant på rundt langs benene. Og så følte mig klar til at sy et sæt undertøj til Alma.


Et sæt undertøj med kaniner på spring og Alma i hopla. Undertrøjen er str 110 (har jeg bestemt mig for hihi) og hipsters er jf mønstret str 92 - og de passer lige på en prik. Er dog ikke sikker på at ribkanten rundt langs benene er en god idé, men har spurgt Alma om de sidder fint - og det synes hun. Men tror nu lige der skal modificeres lidt på det mønster, så det bliver som jeg vil have det, altså alligevel noget anderledes.
Undertrøje-mønstret skal lige have en smule større ærmegab, men ellers sidder det præcis som jeg håbede på.

Og Alma - ja hun er super glad for det nye undertøj - heldigvis!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to kaniner på spring

  1. Det forstår jeg dælme godt. Det er også rigtig fint ❤

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.