moderne retro

Alfred er jo lige fyldt 2 år - og det krævede altså en tur hen i fotostudiet og blive foreviget når nu manden er fotograf. Til det formål havde jeg syet et sæt nyt tøj, han mangler alligevel tøj da han pt vokser som ukrudt! Jeg tror jeg vil kalde tøjsættet for moderne retro i knald orange og chokoladebrun.

 

Et par lækre bløde bukser i chokoladebrun babyfløjl med bred tittekant i orange babyfløjl - hjemmetegnet onion 20022'er mønster str 80 i numsen og 92 i benlængden. Dertil en lækker knald orange kløverbluse med brede ribkanter - efter ottobre 6/2011. Og så lige en kasket i chokoladebrun fløjl og orange foer som jeg viste igår.


Min generte Alfred med et forsigtigt smil

 
Alfred i hople - klar til at stikke af.
 
 


Alfred var nogenlunde på toppen efter hans halsbetændelse - men han er SÅ genert så han var lidt svær at få til at tø op. Men sæbebobler og lige sjov og ballade hjælper altid.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to moderne retro

 1. så lækkert sæt og totalt skøn Alfred :)
  Kh Micha

  SvarSlet
 2. Tak Micha. Synes selv at kombinationen af orange og brun er ret så lækker. Men med min skønne knægt indeni indfanget af farmands kamera - ja så smelter jeg nærmest <3

  SvarSlet
  Svar
  1. det kan jeg godt forstå :) så skønt :)

   Slet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.